Nieuws


Leef je verlanglijstje met PSYCH-K - maandag 13 februari 2023

Ken je dat beeld van het kind in de snoepwinkel? Met PSYCH-K® ben je niet alleen dat kind, je bepaalt zelf wat er in de snoepwinkel komt te liggen! Het is een prachtige methode om meer geluk, gezondheid, zelfvertrouwen, liefde, wijsheid, verbinding of wat het ook is dat je verlangt in je leven te brengen. En dat met behulp van een procedure die slechts enkele minuten in beslag neemt.

Het unieke aan PSYCH-K® is dat er een veiligheidsnet inzit, zodat je geen schadelijke dingen programmeert of dingen doet die helemaal niet bij je passen. Met PSYCH-K® ben en blijf je eigenaar van je eigen proces.

Klinkt ongelofelijk? Ja, dat vond ik ook. Tot ik het ondervond. En daar ben ik erg gelukkig van geworden.
Een van de meest concrete resultaten die ik voor mezelf bereikt heb, is dat ik van mijn voedselintolerantes bevrijd ben.
Tests hebben vastgesteld dat zowel mijn immuunsysteem als mijn darmen niet meer warm of koud worden van tarwe en lactose.

Inmiddels heb ik de basiscursus gevolgd en ben ik aan de slag als PSYCH-K® Facilitator. 
Dat betekent dat ik jou kan helpen je wensenlijstje te vervullen. 
Binnenkort volg ik ook de Advanced training. Dan heb ik nog meer balansen tot mijn beschikking.
Maar je kunt nu al een afspraak maken om met je wensenlijstje voor jouw leven aan de slag te gaan!

Meer over PSYCH-K®:  https://kommacoaching.nl/coaching/psych-k/ of neem contact op.

Afbeelding invoegen

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam een + 2 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >