Na de komma gaat het verder!

Van knelpunt naar krachtbron

In verband met Corona bied ik online coaching aan in geval van gezondheidsklachten en de eerste drie weken na vaccinatie. Voor meer informatie: coronamaatregelen.

Additional service: Coaching in English.
Please contact info@kommacoaching.nl for more information

De sleutel naar antwoorden ligt in jezelf. Ik help je die te vinden.

Coaching is een effectieve vorm van professionele begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en (levens)loopbaanvraagstukken. Mijn rol is die van procesbegeleider. Bij mij mag alles gezegd. Dat waar je vraag om draait is niet alleen iets dat je belemmert. In je vraag ligt ook de kiem van dat waar je naar toe wilt en hoe je daar kunt komen. We trekken samen op in het onderzoeken van je vraag en de antwoorden die daarbij horen.

Die antwoorden liggen in het onbewuste. Het onbewuste heeft een geheel eigen taal, anders dan die wij in het dagelijks leven kennen. Ik help je die taal te verstaan. We gaan een interactie aan met je onbewuste door middel van methodieken die daar geschikt voor zijn: Jungiaanse psychologie, Systemisch Werk, visualisaties, tarot, tekeningen.

Zo kom je tot de kern van je vraag, zodat je dat wat werkelijk relevant is kunt transformeren van knelpunt naar krachtbron.

Daarnaast bied ik je de mogelijkheid om je traject te ondersteunen met PPD-resonantie of een Systeemopstelling.

Een systeemopstelling geeft soms meer informatie dan individuele sessies en biedt ruimte aan een ander soort interventies.

PPD-resonantie is een zelfhulpmethode die het meest instinctieve deel van het brein uit de vecht- of vluchtstand haalt. Het werkt op delen van het brein die niet ontvankelijk zijn voor gesprekstechnieken. Door op alle vlakken tegelijk te werken, kun je gaan 'dweilen met de kraan dicht'.

Met wat voor vragen kan ik terecht?

Eigenlijk kun je je op elke vraag die voor jou belangrijk genoeg is, laten coachen. Ook als je de vraag nog niet helemaal helder hebt. Wil je bijvoorbeeld...

  • weten wie je werkelijk bent of wat echt bij je past?
  • van stress en angst naar zelfvertrouwen?
  • burnout voorkomen?
  • van je paniekaanvallen af?
  • meer rust en balans in jezelf?
  • beter in staat zijn je grenzen aan te geven?
  • beter in staat zijn voor jezelf op te komen?
  • beter functioneren in relaties?
  • begeleiding bij rouw en verlies?
  • weten of er een psychisch aspect aan je fysieke klachten zit?

Je hebt niet alles in de hand in het leven. Maar je kunt wel heel veel zelf vormgeven. Met individuele coaching kom je van controle naar regie. Zodat je je leven kunt leiden in plaats van lijden.