Na de komma gaat het verder!

Klanten over de coaching

Ervaren, kundig en liefdevol

“Monique is een geweldige coach. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Op allerlei vlakken is ze heel kundig en ik heb alle vertrouwen in haar. Wil je iemand die je helpt, dan MOET je bij Monique zijn. Zo vol geduld, ervaren, kundig en liefdevol. ”
(CH)

Belevenis
“Monique verbindt zichzelf op een hele natuurlijke wijze aan mensen. Haar werkwijze als coach is te vangen in de volgende kenmerken: Alert, Autenthiek en Zorgvuldig. Vanuit haar onbevangenheid weet ze de juiste vragen te stellen op een soms ontwapende manier,
waardoor snel tot de kern van het vraagstuk wordt doorgedrongen. Vervolgens weet ze door haar creatieve inslag van een coachtraject een ware belevenis en ervaring te maken.”
(AV, Organisatieontwikkelaar)

Blijvend in balans
"Monique maakte mij bewust van mijn handelwijze en mijn kracht. Ze liet mij ook andere kanten zien. Ze liep een stukje mee en reikte een 'goocheltruc-doos' aan met een variatie van creatieve, handige en ook grondige hulpmiddelen. Daar maak ik dagelijks gebruik van om in balans te blijven. Zij deed dit alles op speelse wijze; iets dat goed bij mij past."
(MP, Beleidsmedewerker)

Concreet resultaat
"De verfrissende aanpak - een mix van kritisch doorvragen en creatieve technieken – zorgde ervoor dat ik handvatten kreeg die me concreet verder hebben geholpen. En dat in een prettige, ontspannen en informele sfeer."
(AW, programmamanager)

Eye-opener
“Haar empathie, of noem het warmte, nodigt als vanzelf uit tot praten. Ik krijg dan meteen haar onverdeelde aandacht. Ze oordeelt nooit meteen, maar wikt en weegt en komt dan meestal met een verrassende conclusie. Een eye-opener waardoor ikzelf zaken ook weer vanuit een ander perspectief ga bekijken. Persoonlijk denk ik dat ze een geboren coach is!”
(GJ, journalist)


Klanten over sollicitatiebegeleiding

“150 reacties en ik mocht meteen op gesprek!”

"Ik heb geleerd om vacatures anders te lezen waardoor ik beter kan aansluiten op wat een organisatie zoekt."

"Zo fijn die feedback! Dat geeft me weer zelfvertrouwen, bedankt!!!"

"Dankzij de voorbereiding was ik zo rustig in het gesprek dat ik helemaal mezelf kon zijn."