Na de komma gaat het verder

Klanten over de coaching

Burnout
"Van de ene op de andere dag niet meer kunnen werken door slaapproblemen, hartkloppingen en geestelijke uitputting. Ga maar aan de slag met een coach was het advies. Natuurlijk was ik in het begin sceptisch; dit was toch vooral fysiek van aard? Na een korte ronde langs meerdere coaches kwam ik uit bij Monique Damen. Met verassende inzichten en kritisch doorvragen heeft ze mij in blijvende verbinding gebracht met mijn Eigen Wijsheid! Kijkt goed naar de persoonlijkheid, stelt de juiste vragen en benoemt de potentiële valkuilen, zowel zakelijk als privé. Haar technieken hebben mijn gevoel weer meer in balans gebracht met mijn hoofd. Van de (over)betrokken medewerker naar iemand, die nu duidelijk zijn eigen grenzen aan kan geven. Ik kan Monique dan ook van harte aanbevelen aan mensen, die in een soortgelijke situatie verzeild zijn geraakt."

Onconventioneel en zorgvuldig
"Monique 'leest' situaties en handelt daar naar zonder omwegen. Ze is met haar volle aandacht bij haar cliënt. Ze kan zo lekker onconventioneel en experimenteel zijn zonder in te boeten op zorgvuldigheid. EigenWijs in de goede zin."
Een collega over mijn werkwijze.

Alles kwam samen tot een geheel
“Ik heb een traject gedaan van 5x. En ik hoopte op 5 eureka momenten. Na de eerste twee keer was ik ietwat teleurgesteld. Het grote inzicht was er nog steeds niet, laat staan 2 stuks. Hoe moesten dat er ooit 5 worden (ik sta niet bekend om mijn geduld). Wat echter gebeurde in de laatste van de 5 was zo mooi, alle stappen die ik gemaakt had kwamen samen tot een mooi groot geheel. Ik kom natuurlijk nog steeds dingen tegen zal mijn hele leven blijven groeien, maar jeetje wat heb ik in korte tijd veel geleerd en inzicht gekregen in een vertrouwde omgeving met warmte, begrip, inzicht en enorme steun.”

Blijvend in balans
"Monique maakte mij bewust van mijn handelwijze en mijn kracht. Ze liep een stukje mee en reikte een 'goocheltruc-doos' aan met een variatie van creatieve, handige en ook grondige hulpmiddelen. Daar maak ik dagelijks gebruik van om in balans te blijven. Zij deed dit alles op speelse wijze; iets dat goed bij mij past."


Ervaren, kundig en liefdevol
“Monique is een geweldige coach. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Op allerlei vlakken is ze heel kundig en ik heb alle vertrouwen in haar. Wil je iemand die je helpt, dan MOET je bij Monique zijn. Zo vol geduld, ervaren, kundig en liefdevol. ”

Belevenis
“Monique verbindt zichzelf op een hele natuurlijke wijze aan mensen. Haar werkwijze als coach is te vangen in de volgende kenmerken: Alert, Autenthiek en Zorgvuldig. Vanuit haar onbevangenheid weet ze de juiste vragen te stellen op een soms ontwapende manier, waardoor snel tot de kern van het vraagstuk wordt doorgedrongen. Vervolgens weet ze door haar creatieve inslag van een coachtraject een ware belevenis en ervaring te maken.”

Concreet resultaat
"De verfrissende aanpak - een mix van kritisch doorvragen en creatieve technieken – zorgde ervoor dat ik handvatten kreeg die me concreet verder hebben geholpen. En dat in een prettige, ontspannen en informele sfeer."

Eye-opener
“Haar empathie, of noem het warmte, nodigt als vanzelf uit tot praten. Ik krijg dan meteen haar onverdeelde aandacht. Ze oordeelt nooit meteen, maar wikt en weegt en komt dan meestal met een verrassende conclusie. Een eye-opener waardoor ikzelf zaken ook weer vanuit een ander perspectief ga bekijken. Persoonlijk denk ik dat Monique een geboren coach is!”

Klanten over sollicitatiebegeleiding

“150 reacties en ik mocht meteen op gesprek!”

"Ik heb geleerd om vacatures anders te lezen waardoor ik beter kan aansluiten op wat een organisatie zoekt."

"Zo fijn die feedback! Dat geeft me weer zelfvertrouwen, bedankt!!!"

"Dankzij de voorbereiding was ik zo rustig in het gesprek dat ik helemaal mezelf kon zijn."