Na de komma gaat het verder!

Stresskit

In deze tijd met beangstigende berichten en maatregelen en financiële onzekerheid raak je snel in een fysieke toestand van voortdurende stress. Niet goed voor je gezondheid, weerstand en ook niet om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Gewoon ‘beslissen’ geen angst of zorgen te hebben en je rustig te voelen, dat werkt niet. Jouw lichaam is in feite bezig je te laten overleven en het volgt daarin zijn eigen weg.

Toch kun je leren om deze toestand te reguleren, je ontspanning weer terug te vinden en je veilig te voelen. Hoe beter je daartoe in staat bent, hoe minder je geregeerd wordt door je emoties en hoe beter je in staat bent tot verantwoord handelen.

Daarom heb ik in overleg met mijn PPD-leverancier een ‘noodpakket’ samengesteld, die ik de komende tijd (in elk geval t/m december) zal aanbieden tegen sterk gereduceerd tarief.

Wat zit er in de stresskit?


Normaal


Nu

Coaching 1x

€ 90

   €

65

Coaching 1x

€ 90

  €

65

PPD-resonantiepakket 26 weken
Mindfullness II

€ 100

  €

65

2 PPD’s (grounding & corona)

Gratis onbeperkt

1 Visualisatie rust & veiligheid

Gratis onbeperkt

Totaal inclusief 21% BTW

geen € 280 maar

  

195

Coaching
De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte. Als de situatie dit niet toelaat, is online coaching via Skype ook mogelijk. Ik ga uit van sessies 1 uur en particulier tarief, ook als de aanvraag zakelijk is. Zakelijk komt nog wel de BTW erbij.

PPD-resonantie
PPD-resonantie is een manier om die delen van de hersenen die niet ontvankelijk zijn voor taal, tot rust te brengen. Je ontstresst in feite op een veel dieper dan mentaal niveau, waardoor je gaat dweilen met de kraan dicht. Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks 5 – 10 minuten naar een audiobestand luisteren. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.Ja, ik ben geïnteresseerd in de stresskit.