Na de komma gaat het verder

Coronamaatregelen


Vaccinatie
Of je je laat inenten, is jouw keuze en niet de mijne. Bij de inentingen voor C19 gaat het niet om een traditioneel vaccin, maar om een middel dat je cellen zelf aanzet tot het aanmaken van een specifiek viruseiwit. Of en hoe lang je dit overdraagt aan anderen is nog onbekend. Daarom zijn in de eerste drie weken na vaccinatie alleen online afspraken mogelijk en geen groepsactiviteiten. Je vaccinatiestatus is privé. Ik zal er niet naar vragen en handel vanuit het vertrouwen dat iedereen zelf passende verantwoordelijkheid neemt.

Algemeen
Al mijn activiteiten vinden plaats in besloten accomodaties.
In het algemeen geldt: Wie ziek is blijft thuis, ongeacht welk virus de klachten veroorzaakt. Inmiddels staat vast dat ook wie tegen C19 ingeënt is, ziek kan worden en anderen kan besmetten.
De test die ik van je vraag is de test die je zelf met je ogen, oren en lichaamsgewaarzijn kunt doen. Eventueel aangevuld met een koortsmeting. Klachtenvrij ben je welkom in mijn praktijk en bij groepsbijeenkomsten. Ook hierbij ga ik ervan uit dat iedereen zelf passende verantwoordelijkheid neemt. Deelname is voor eigen risico.

In de praktijkruimte is voldoende ventilatie.
Daarnaast beschik ik over een luchtreiniger met ionisatie.
Je kunt handen wassen zoveel je wilt met water en zeep. Het staat je vrij om zelf een desinfecterende handgel o.i.d. mee te nemen.

In mijn praktijk wordt niet gewerkt met mondkapjes.
Hun veiligheid en werkzaamheid is niet aangetoond en bij gezonde mensen zijn ze niet nodig.
Mondkapjes belemmeren de verbale en non-verbale communicatie en daarmee het persoonlijk proces waar je voor komt. Ik help graag met het effectief reguleren van angsten. Mondkapjes dragen daar niet aan bij. Vind je een mondkapje essentieel, dan kunnen we online afspreken.

Individuele sessies
Individuele sessies in mijn praktijk genieten de voorkeur. Dit kan wanneer we beiden klachtenvrij zijn. Wandelcoaching in de natuur is ook mogelijk wanneer het weer en de vraag het toelaten.
Daarnaast bied ik online coaching als een afspraak om wat voor reden dan ook niet in mijn praktijk kan plaatsvinden. Houd er rekening mee dat het effect van online sessies minder kan zijn dan van 'live' sessies.

Groepsactiviteiten
Groepsbijeenkomsten worden georganiseerd op basis van aanmeldingen. Strippenkaarten behouden hun geldigheid wanneer ik op basis van regelgeving of afmeldingen moet annuleren of verzetten. Ik ga soepel om met last minute afmeldingen vanwege gezondheidsklachten. Opdat (ook kwetsbare) deelnemers erop vertrouwen dat ze geen onnodige risico's lopen, vraag ik iedereen die deelneemt te tekenen voor gezondheid en deelname op eigen risico.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op.
Ik wens eenieder gezondheid en wijsheid toe.