Na de komma gaat het verder!

Een uitstekende locatie geregeld: een zorg minder!

Onze ervaring is, dat een goede trainingslocatie bijdraagt aan het succes van de training. Wij werken daarom graag samen met Planetarium in Amsterdam. Het Planetarium, gelegen naast de entree van het groenrijke Gaasperpark tussen Amsterdam en Amstelveen, is een indrukwekkende vergader- en trainingslocatie met prima faciliteiten, klantgerichte service en uitstekende catering. Direct aan de A9 gelegen en daarom goed bereikbaar met de auto. Maar ook het openbaar vervoer ligt binnen handbereik. Met haar vele jaren ervaring en haar groene omgeving staat Regardz Planetarium voor een unieke beleving!

Bij Open Inschrijving vinden de trainingen hier plaats. Maar ook als u InCompany trainingen afneemt, maken wij graag de reservering voor u. Planetarium weet precies welke faciliteiten er nodig zijn per training. U heeft er verder geen omkijken naar. Wij hebben vaste prijsafspraken per persoon, dus geen verrassingen achteraf.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf een locatie aandraagt en regelt. In dat geval neemt u het initiatief om de benodigde voorzieningen met ons af te stemmen.

Meer informatie vindt u in de Factsheet Trainingslocatie 2019.pdf