Na de komma gaat het verder!

13 oktober opstellingenavond op unieke locatie

13 oktober 2016 is het zover! Dan geef ik een opstellingenavond in Fort bij Aalsmeer en daar wil ik je van harte voor uitnodigen.

Iedereen maakt deel uit van systemen. Het eerste systeem is dat van je familie. Patronen uit dit systeem neem je onbewust overal mee naar toe, ook als ze niet functioneel meer zijn. Een opstelling laat je deze patronen zien. Je kunt dingen uit het verleden herstellen, waarna je keuze krijgt.

Je kunt vragen opstellen die te maken hebben met werk, verlies & rouw, relaties, gezondheid, gezin, etc. Bijvoorbeeld:

  • Ik ben niet meer gelukkig in mijn werk. Welke loopbaankeuze is goed voor mij?
  • Waar raak ik toch zoveel energie aan kwijt?
  • Wat staat mijn zakelijk succes in de weg?
  • Waarom krijg ik zo moeilijk contact met mijn kind?
  • Waar komt mijn angst voor ... ?

Ook als je zelf geen vraag hebt die je uit wilt werken kun je veel uit een opstelling halen. Elke opstelling is een persoonlijke, helende belevenis, die inspiratie of leermogelijkheden voor eigen situaties biedt. 

De opstellingen worden begeleid door een ervaren systemisch coach. Daarnaast biedt de locatie een bijzondere context: Met haar historie van geweldloze verdediging en de ligging ingebed in de natuur, ademt het fort een unieke sfeer van veiligheid en rust. Daarmee is het een uitstekende plek om te werken met persoonlijke thema's en het vinden van je eigen kracht!

De avond zelf is van 19.30 tot ca. 21.30 uur. Er is ruimte voor 2 vraagstellers en maximaal 10 representanten/toeschouwers. De kosten voor deelname bedragen:

  • € 55,00 voor vraagstellers
  • € 15,00 voor deelnemers zonder vraag

Wil je meer informatie over opstellingenwerk of aanmelden? Dat kan hier

Bellen of mailen kan ook: 06-53448865 of info@kommacoaching.nl