Na de komma gaat het verder!

21 september: Kom in contact met je innerlijke wijsheid

We leven in een roerige wereld. Vaak zijn we druk met de dingen die nu eenmaal moeten gebeuren en met wat ons overkomt. In het rumoer van alledag gaat de stem van onze innerlijke wijsheid verloren en raken we het zicht op onze keuzemogelijkheden kwijt. Soms weten we ook gewoon helemaal niet (meer) hoe we naar die stem moeten luisteren.

Werken met opstellingen is een manier om die stem terug te vinden.

Je gaat kijken naar wat aan de oppervlakte niet zichtbaar is, maar je wel kan helpen bij de vraag waar je mee leeft. Welke patronen je meeneemt uit het verleden, hoe die je dienen en hoe het óók kan. Of je nu wel of niet je vraag in de groep uitwerkt, iedereen kan een vraag meenemen en gaat met antwoorden naar huis. Elke opstelling is een persoonlijke, helende belevenis, die inspiratie of leermogelijkheden voor eigen situaties biedt. Er is begeleiding van een ervaren systemisch coach.

Wat voor vragen kun je meenemen?

Eigenlijk alle soorten vragen, als het voor jou maar belangrijk genoeg is. Je kunt denken aan dingen die te maken hebben met werk, verlies & rouw, relaties, gezondheid, gezin, etc. Of als essentiële levensvragen zoals Wie ben ik? of Wat wil ik nou echt?  Ook als je je vraag nog niet helemaal helder hebt, is het mogelijk dat duidelijk te krijgen.

Wil je meer informatie of aanmelden?

Neem dan contact op via info@kommacoaching.nl of 06-53448865. Direct inschrijven kan hier: https://kommacoaching.nl/opstellingen

De kosten als deelnemer bedragen € 15,00. Wil je je vraag laten uitwerken, dan betaal je € 75.

De locatie is Fortboerderij Dijkzicht in Rijsenhout, Haarlemmermeer.