Na de komma gaat het verder!

Opstellingenavond 9 november: Voor ieder antwoord is een vraag

Leven met vragen doen we iedere dag, ook al zijn we ons daar niet zo van bewust. Vaak zijn we op vooral op zoek naar antwoorden of oplossingen voor iets waar we tegenaan lopen. Maar wat als je de volgorde nu eens omdraait? Dat je eerst gaat zoeken naar je vraag? Verrassend genoeg blijkt het antwoord dan vaak al voor je klaar te liggen… Je hoeft alleen de vraag nog maar te stellen!

Dit is wat we doen bij een opstellingenavond: Vragen vinden en antwoorden krijgen.

Je gaat kijken naar wat aan de oppervlakte niet zichtbaar is, maar je wel kan helpen bij de vraag waar je mee leeft. Welke patronen je meeneemt uit het verleden, hoe die je dienen en hoe het ook kan. Of je nu wel of niet je vraag in de groep uitwerkt, iedereen kan een vraag meenemen en gaat met antwoorden naar huis. Elke opstelling is een persoonlijke, helende belevenis, die inspiratie of leermogelijkheden voor eigen situaties biedt.

De opstellingen worden begeleid door een ervaren systemisch coach.

Wat voor vragen kun je meenemen?

Dat maakt niet uit, als het voor jou maar belangrijk genoeg is.Je kunt denken aan dingen die te maken hebben met werk, verlies & rouw, relaties, gezondheid, gezin, etc. Maar ook essentiële levensvragen zoals Wie ben ik? of Wat wil ik nou echt? Je hoeft je vraag nog niet helemaal helder te hebben. Dat kan ook op de avond zelf.

Praktische informatie

De locatie is Acupunctuurpraktijk Belfor in Leiderdorp. We starten om 19:30 uur en ronden tussen 22.00 en 22.30 uur af. Er is plaats voor 8-10 personen en er kunnen twee vragen worden uitgewerkt.De kosten als deelnemer bedragen € 15,00. Wil je je vraag laten uitwerken, dan betaal je € 75.

Direct inschrijven kan hier: https://kommacoaching.nl/opstellingen