Na de komma gaat het verder!

Opstellingen: In contact met je innerlijke bron van wijsheid

Wil jij een essentiële stap zetten op weg naar je droom? Heb je een terugkerend vraagstuk of iets waar je je vinger niet achter kunt krijgen? Misschien is een systeemopstelling iets voor jou.

In een opstelling maak je contact met je onbewuste en wordt zichtbaar wat je leven beheerst. Passende interventies geven je wat nodig is om dit te veranderen. Zodat je weer grip krijgt op je keuzes.
Oude patronen zijn dan niet meer belemmerend en kunnen zelfs een krachtbron voor je worden.

Weten wat het voor je kan betekenen? Lees hier de ervaring van anderen.

Hoe werkt het?
We verkennen je vraag om tot de kern te komen van waar het om draait. Vervolgens kies je stand-ins voor elementen die met je vraag te maken hebben in 'het veld'. Zo wordt het innerlijke beeld dat je van het systeem hebt, zichtbaar. Het opmerkelijke is, dat representanten in een opstelling daadwerkelijk de gevoelens en posities ervaren van de personen waar zij voor staan. Zij beschikken vaak over informatie waarvan je je zelf niet bewust bent. Er kunnen stand-ins geplaatst worden voor familieleden of delen van een organisatie, maar ook een angst, boosheid of verlangen.

Als begeleider haal ik informatie op bij de representanten, signaleer ik waar de verstoring in het systeem zit en kan ik herstellende interventies doen. Een systeemopstelling is niet zelden een indrukwekkende belevenis en een grote stap vooruit in je persoonlijk proces.
Ook als je als deelnemer/representant komt, haal je veel op voor eigen situaties!

Een opstelling kan los gedaan worden of als aanvulling op een coachingstraject.

Wat voor vragen kun je opstellen?
Eigenlijk alles wat voor jou belangrijk genoeg is. Je kunt denken aan:

  • Vragen rond emoties zoals angst, boosheid en verdriet
  • Identiteitsvraagstukken; wie ben ik, wat wil ik echt?
  • Vragen rond assertiviteit, conflictsituaties en trauma
  • Vragen rond belangrijke keuzes en succes
  • Vraagstukken rond minderjarige kinderen
  • Vragen rond gezondheid, energie en balans
  • Loopbaanvraagstukken, vragen rond zakelijk succes

Ook behoefte aan een doorbraak?
Ik begeleid opstellingen tijdens opstellingenavonden in de omgeving van Leiden en Haarlemmermeer en in individuele coaching in Rijsenhout. Je kunt dus altijd met je vraag terecht. Er ruimte voor 8-10 deelnemers. Twee deelnemers kunnen een vraag (of droom) uitwerken in de groep. Maar ook als deelnemer/representant valt er veel te halen! Je gaat altijd met een bijzondere ervaring naar huis!

Kosten voor deelname bedragen (incl. BTW):
€ 75,00 voor vraagstellers
€ 20,00 voor deelnemers zonder vraag
€ 50,00 inschrijving als deelnemer voor 3x (geldigheid 5 sessies)

Wanneer kan ik terecht?
Op dit moment worden de bijeenkomsten georganiseerd op basis van belangstelling. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt een datum en een passende ruimte geregeld. Ook met weinig deelnemers (max 3) is een 'huiskamersessie' in mijn praktijkruimte mogelijk. Je kunt dus altijd terecht met je vraag of als representant.  

Aanmelden kan via het onderstaande formulier of via e-mail.

Focusthema in september/oktober: Veiligheid, angst, eenzaamheid en begrenzing.

Angst, eenzaamheid en begrenzing zijn thema’s die dit jaar voor velen actueel zijn geworden. Voor onze groei, gezondheid en herstel is het kunnen ervaren van veiligheid noodzaak. Hoe ga je daarmee om in een wereld waarin angsten voorturend getriggerd worden? En wat als je omgeving andere behoeftes daarin heeft dan jij? Of als je raakt afgesneden van de mensen met wie je contact hebt?
Uiteraard ben je welkom met elke vraag die voor jou actueel is.

info@kommacoaching.nl   
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelding opstellingenavond