Na de komma gaat het verder!

108 dagen Challenge

Ontspannen personeel dat zonder tijdsdruk perfect werk aflevert voor tevreden klanten. Er is jaarlijks organische groei, het financiële plaatje klopt helemaal en er is 0% mentaal- en fysiek ziekteverzuim! Helaas is de realiteit weerbarstiger.... Toch is dit ideaal benaderbaar. Daarvoor hebben we een bijzonder trainingsprogramma samengesteld: De 108 Dagen Challenge.


Het probleem

De moderne mens ervaart (te) veel verschillende uitdagingen, die uiteindelijk leiden tot chronische stress. En dat is schadelijk voor werknemers, de organisatie en de klanten. Het gaat ten koste van de sfeer, prestaties, gezondheid en levensgeluk. Om nog maar te zwijgen van de kosten! Stress is een veelkoppig monster dat vraagt om een integrale aanpak: Op meerdere niveaus aan de slag.


De oplossing

Alle deelnemers krijgen een uniek en persoonlijk maatprogramma aangereikt, waarin alle facetten van een succesvol (professioneel) leven aan bod komen. Er is aandacht voor fysieke, mentale en emotionele factoren en ook een belangrijk facet als 'zingeving' komt aan bod. Kortom, een stress-arm, (werk)gelukkig leven is binnen handbereik.


De Challenge

Deelnemers kunnen reken op een uitgebreid scala aan onderdelen, waaronder:

1. Een uitgebreid intakegesprek

2. Verschillende innovatieve stress scans

3. Individuele coaching op basis van een persoonlijk plan

4. Plenaire training (3,5 dagdeel):

    Een combi van theorie, oefeningen, opdrachten en bijzondere ervaringen

5. Online ondersteuning tijdens de hele Challenge:

    Structuur met o.a. mindfulness, PPD resonantie, oefeningen, praktische tips en meer.

6. Het boek 'Nooit meer stress' van Onno Nieveen


Wat levert het op?

De Challenge levert een duurzaam resultaat. Deelnemers kunnen veel beter omgaan met stressvolle situaties. Ze ervaren meer rust, communiceren duidelijker, tonen zich betere leiders en kunnen beter samenwerken. Persoonlijke motivatie en innerlijke beweegredenen zijn helder geworden, zodat 'het beste uit jezelf halen' normaal wordt. Elke ochtend met het het goede been uit bed; het betere leven kan beginnen!


Initiatiefnemers

Onno Nieveen (wetenschapper, schrijver, stress expert) en Monique Damen (Komma Coaching) zijn de initiatiefnemers van de Challenge. Het bijzondere programma is ontstaan uit onze jarenlange praktijkervaring, voordurende scholing en innovatie. Omdat de 108 dagen Challenge is opgebouwd werken we nauw samen met partners die allen expert zijn op hun vakgebied.

Ik ben geïnteresseerd in de 108 dagen Challenge