Na de komma gaat het verder!

Duurzaam resultaat met het Powerboost Concept

Kent u dat? U wilt iets leren, gaat een training volgen, maar zodra u weer terug bent in uw werksituatie wordt u weer meegesleept door de dagelijkse realiteit. Eigenlijk zonde van de investering...

Om die reden hebben wij het Powerboost Concept ontwikkeld.
Een optimale combinatie van coaching en training: het beste van twee werelden. Deelnemers profiteren van de kwaliteit van persoonlijke aandacht èn van het leren in een groep. Bovendien komen wij met onze aanpak dichter bij de kern en dat leidt tot duurzame resultaten.

Het Powerboost Concept maakt van de training een traject, waarbij het geleerde de tijd krijgt om te 'landen'. De deelnemers krijgen de gelegenheid om te oefenen met nieuw gedrag, nieuwe vaardigheden, nieuwe inzichten en kunnen gedurende het traject een beroep doen op begeleiding. Daarnaast hebben wij aandacht voor wat de organisatie kan doen om het nieuw geleerde te borgen.

De trainingen van Komma Coaching worden altijd gegeven door twee trainers. De deelnemers krijgen dus geen eenzijdig beeld voorgeschoteld, maar 'the best of both worlds'. Zij worden gestimuleerd om daar hun eigen visie nog aan toe te voegen. Het geeft ook ruimte voor wat wij 'spontaan maatwerk' noemen; wij kunnen flexibel inspelen op behoeftes in de groep. Wij faciliteren dat iedere deelnemer werkt met de eigen leerdoelen, op het eigen niveau en dat zij daar voldoende uitdaging bij krijgen.

Een training die effectief is, is uw investering meer dan waard!