Na de komma gaat het verder!

Powerboost EigenWijzer - De aanpak die structureel verder helpt
Geen kant-en-klare antwoorden, maar leren de juiste vraag te stellen
Incl. Mindfulness PPD-resonantieprogramma!

De Powerboost EigenWijzer is een Reisgids Eigen Weg in 11 stappen, met bijbehorende training en coaching.

Er zijn genoeg trainingen waarin je antwoord krijgt op vragen als: Wat hoort werkelijk bij mij? Waar ligt mijn kracht? Wat kan ik beter laten?

In deze training gaan we een stap verder dan het vinden van antwoorden, je gaat leren de juiste vrágen te stellen. Je gaat ontdekken hoe je zelf het pad kunt vinden dat bij je hoort en hoe je daar op blijft. Je leert hoe je de dingen die jou uniek maken, op een effectieve manier kunt inzetten in je werk of leven.

Je leert hoe je keer op keer regie kunt nemen op je eigen proces, je eigen emoties. Je leert de weg te vinden in het doolhof van je binnenwereld en hoe je wat je daar ophaalt weer mee kunt nemen in je buitenwereld. In welke context je je ook bevindt - werk, privé - je neemt jezelf overal in mee.

Daarmee biedt de training geen symptoombestrijding, maar een aanpak die je structureel verder helpt. En de antwoorden voor NU? Die vloeien daar vanzelf uit voort.

De EigenWijzer die bij dit traject hoort, is een richtingaanwijzer op weg naar je Eigen Wijsheid die je keer op keer opnieuw kunt volgen. Daarnaast is een uniek Mindfulness PPD-programma onderdeel van het pakket.

Voor organisaties is dit DE training om in te zetten voor medewerkers met vraagstukken rond:
- persoonlijk leiderschap
- duurzame inzetbaarheid
- mobiliteit
- talentontwikkeling
- burnoutpreventie


Praktische informatie

De Powerboost EigenWijzer wordt gegeven in kleine groepjes van minimaal 6 en maximaal 10 personen. Het traject (6-8 weken) bevat:

  • Trainingsdag
  • Mindfulness PPD-programma (20 weken, 10 PPD-sets)
  • Benodigde literatuur
  • Werkboek EigenWijzer: Reisgids Eigen Weg in 11 stappen
  • Zelfstandig aan de slag met de reisgids
  • E-mailondersteuning
  • Coachingsgesprek
  • Halve trainingsdag

De investering bedraagt € 775,00 per deelnemer. InCompany bedraagt het tarief € 7.250,00 ongeacht het aantal deelnemers. Dit is exclusief B.T.W. en de kosten voor de locatie.

Ik heb interesse in de Powerboost Eigen Wijzer