Na de komma gaat het verder!

Workshops

Keuze uit het assortiment of maatwerk

Komma Coaching verzorgt naast trainingen en persoonlijke coaching ook workshops op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Alles kan worden afgestemd op uw wensen.
Wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen!

Een greep uit het assortiment:

Workshop EigenWijzer
Even proeven aan de route naar jezelf, je eigen kompas. Een goede voorbereiding voor de 'grote reis' die we met de Powerboost Eigenwijzer maken. Maar ook op zichzelf staand een mooi startpunt voor de rest van je leven waar je veel uit kunt halen. Wat neem je mee? Wat laat je achter? Hoe ga je op weg? En hoe weet je waarheen? Of blijf je gewoon nog even lekker thuis? Ontdek wat goed is voor jou.
Een buitengewoon inspirerende kennismaking met jezelf!

Intervisieworkshop
Je maakt kennis met de mogelijkheden van intervisie. We gaan aan de slag met een authentiek intervisievraagstuk. Dit betekent, dat de deelnemers een eigen casus inbrengen. Onder begeleiding oefenen zij met een van de vele methodieken. Daarnaast besteden we aandacht aan vaardigheden als vragen stellen en waarnemen. Heb je je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd hoe moeilijk het is om de juiste vraag te stellen? En wanneer is de laatste keer geweest dat je een situatie anders heeft ingeschat dan hij uiteindelijk bleek te zijn?

Waardenvol werken
In deze workshop word je je bewust van je persoonlijke waarden en hoe die je gedrag sturen. Je leert op een speelse manier situaties van meer kanten te bekijken. Je ervaart dat je door van perspectief te wisselen ook keuzemogelijkheden creëert. Je gaat aan de slag met je eigen actuele vraagstuk en zult daar ook verder mee komen. De workshop geeft nieuwe inzichten en stimuleert creatief denken. Misschien ga je met meer vragen dan antwoorden naar huis, maar… vind je dat erg?


Workshop Tranceritmes
Deze workshop wordt ook als open inschrijving aangeboden.
Meer informatie vind je hier.