Na de komma gaat het verder!

Workshops

Keuze uit het assortiment of maatwerk

Komma Coaching verzorgt naast trainingen en persoonlijke coaching ook workshops op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Alles kan worden afgestemd op uw wensen.
Voor een totaaloverzicht met meer informatie en tarieven vindt u hier de factsheet.
Wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen!

Een greep uit het assortiment:

Waardenvol werken
In deze workshop wordt u zich bewust van uw persoonlijke waarden en hoe die uw gedrag sturen. U leert op een speelse manier situaties van meer kanten te bekijken. U ervaart dat u door van perspectief te wisselen ook keuzemogelijkheden creëert. U gaat aan de slag met uw eigen actuele vraagstuk en zult daar ook verder mee komen. De workshop geeft nieuwe inzichten en stimuleert creatief denken. Misschien gaat u met meer vragen dan antwoorden naar huis, maar… vindt u dat erg?

Intervisieworkshop

U maakt kennis met de mogelijkheden van intervisie. We gaan aan de slag met een authentiek intervisievraagstuk. Dit betekent, dat de deelnemers een eigen casus inbrengen. Onder begeleiding oefenen zij met een van de vele methodieken. Daarnaast besteden we aandacht aan vaardigheden als vragen stellen en waarnemen. Heeft u zich bijvoorbeeld wel eens afgevraagd hoe moeilijk het is om de juiste vraag te stellen? En wanneer is de laatste keer geweest dat u een situatie anders heeft ingeschat dan hij uiteindelijk bleek te zijn?