Na de komma gaat het verder

Van diepe ontspanning tot transformatie met Access Bars®

Access Bars® is een energetische behandeling, waarbij 32 punten en banen op je hoofd systematisch in bepaalde combinaties worden aangeraakt. Het effect is even persoonlijk als gevariëerd: Van diepe ontspanning tot het loslaten van overtuigingen en je weer veilig kunnen voelen. Een sessie duurt ongeveer drie kwartier. Je ligt daarbij ontspannen op een massagetafel en hoeft zelf helemaal niets te doen.

Access Bars® kan als losse behandeling of als ondersteuning van je coachingstraject.
Wil je vaker zo diep ontspannen? Dan is het voordeliger een serie aan te schaffen.
Je ervaring is iedere keer uniek en kan zich verdiepen.

Neuroloog Dr. Jeffrey L. Fannin heeft de neurologische effecten van de methode onderzocht.
Een video waarin hij zijn bevindingen toelicht vind je hier.

Tarieven:

> losse sessie € 50 (max. 1 uur)
> combinatiesessie coaching/bars € 100 (1,5 uur)
> strippenkaart 5 sessies: € 230 (1 jaar geldig)
> gezinskaart 10 sessies:   € 450  (1 jaar geldig)


Ervaringen van klanten met Access Bars:

Klanten ervaren de sessies heel verschillend. Soms zijn er fysieke sensaties. Anderen zien kleuren of beelden. Sommigen ervaren per greep duidelijk verschillende energiestromen. Hieronder een greep uit de reacties:

"De access bars sessie voelde heel ontspannend tijdens een depressieve periode in mijn leven. De enorme spanning die ik op dat moment in mijn buik ervaarde was tijdens de behandeling ineens verdwenen. Een hele bijzondere ervaring die eigenlijk niet onder woorden te brengen valt. je moet het ervaren."

"Totale ontspanning , ook de uren na de behandeling. Voor herhaling vatbaar."

"De eerste behandeling met Access bars gaf mij al een hele diepe ontspanning en rust. Zeer zeker een aanrader!"

Bij iemand met shocktrauma deed een combinatiesessie. Direct na afloop was de emotionele lading van de ervaring af. 2 maanden later:
"Ik kan me eerlijk gezegd niet zo goed herinneren wat ik precies ervaren heb, alleen dat het heel plezierig en ontspannend was. En dat ik op een gegeven moment een soort zweefgevoel had en dat ik een Gouden Kroon voor me zag en die opzette, dat gaf een krachtig gevoel."

"Ik kwam in diepe ontspanning en voelde de begrenzing van mijn lichaam oplossen. Ik dijde helemaal uit. Ondertussen was ik me volledig bewust van mijn aanwezigheid in de ruimte waar de behandeling plaatsvond."

"Access Bars door de kundige handen van Monique heeft me in het moment ontspanning gebracht, dat had ik wel verwacht. Maar de diepe ontspanning die er na afloop was en ook bleef, was echt een verrassing!"