Ervaringen van klanten

Wat zeggen klanten over de coaching?

Talent voor veiligheid, combinatie van niveaus
"Monique heeft een talent om je veilig te laten voelen. Ze luistert heel goed, en weet daardoor de juiste vragen te stellen om bij de kern van de zaak te komen en de vinger op de zere plek te leggen. Door al haar opleidingen heeft ze een arsenaal aan invalshoeken en technieken, waardoor ze op meerdere niveaus tegelijk werkt: dieptepsychologisch/ Jungiaans, systemisch, lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Daardoor kan ze je geweldig begeleiden in je persoonlijke proces."
 
Onbetaalbaar
"Ik zag op tegen de investering. Maar wat ik ervoor terug gekregen heb is onbetaalbaar."

 8 psychologen
"Ik heb in mijn leven 8 psychologen versleten. Jij bent de eerste die me echt geholpen heeft."
 
Onconventioneel en zorgvuldig
"Monique 'leest' situaties en handelt daar naar zonder omwegen. Ze is met haar volle aandacht bij haar cliënt. Ze kan zo lekker onconventioneel en experimenteel zijn zonder in te boeten op zorgvuldigheid. EigenWijs in de goede zin."

Authentiek en zorgvuldig, onbevangen en ontwapenend
"Monique verbindt zichzelf op een hele natuurlijke wijze aan mensen. Haar werkwijze als coach is te vangen in de volgende kenmerken: Alert, Autenthiek en Zorgvuldig. Vanuit haar onbevangenheid weet ze de juiste vragen te stellen op een soms ontwapende manier, waardoor snel tot de kern van het vraagstuk wordt doorgedrongen. Vervolgens weet ze door haar creatieve inslag van een coachtraject een ware belevenis en ervaring te maken.”

 Ruimte
"Onze kennismaking was kort maar voelde direct vertrouwd. Bij jou ervaar ik ruimte."
 
 
Afbeelding invoegen
 
Burnout
"Van de ene op de andere dag kon ik niet meer kunnen door slaapproblemen, hartkloppingen en uitputting. Ga maar aan de slag met een coach was het advies. In het begin was ik sceptisch; dit was toch vooral fysiek van aard? Na een korte ronde langs meerdere coaches kwam ik uit bij Monique. Met Haar kritisch doorvragen kwam ik tot essentiële inzichten. Ze kijkt goed naar de persoonlijkheid, stelt de juiste vragen en benoemt de potentiële valkuilen, zowel zakelijk als privé. Haar aanpak heeft mijn gevoel in balans gebracht met mijn hoofd. Van de overbetrokken medewerker naar iemand, die nu duidelijk zijn eigen grenzen aan kan geven. Ik kan Monique dan ook van harte aanbevelen aan mensen, die in een soortgelijke situatie verzeild zijn geraakt."

Alles kwam samen tot een geheel
"Ik heb een traject gedaan van 5x. En ik hoopte op 5 eureka momenten. Na de eerste twee keer was ik ietwat teleurgesteld. Het grote inzicht was er nog steeds niet, laat staan 2 stuks. Hoe moesten dat er ooit 5 worden (ik sta niet bekend om mijn geduld). Wat echter gebeurde in de laatste van de 5 was zo mooi, alle stappen die ik gemaakt had kwamen samen tot een mooi groot geheel. Ik kom natuurlijk nog steeds dingen tegen zal mijn hele leven blijven groeien, maar jeetje wat heb ik in korte tijd veel geleerd en inzicht gekregen in een vertrouwde omgeving met warmte, begrip, inzicht en enorme steun.”

Blijvend in balans
"Monique maakte mij bewust van mijn handelwijze en mijn kracht. Ze liep een stukje mee en reikte een 'goocheltruc-doos' aan met een variatie van creatieve, handige en ook grondige hulpmiddelen. Daar maak ik dagelijks gebruik van om in balans te blijven. Zij deed dit alles op speelse wijze; iets dat goed bij mij past."
 
Afbeelding invoegen
 
Concreet resultaat
"De verfrissende aanpak - een mix van kritisch doorvragen en creatieve technieken – zorgde ervoor dat ik handvatten kreeg die me concreet verder hebben geholpen. En dat in een prettige, ontspannen en informele sfeer."
 
Eye-opener
"Haar empathie, of noem het warmte, nodigt als vanzelf uit tot praten. Ik krijg dan meteen haar onverdeelde aandacht. Ze oordeelt nooit meteen, maar wikt en weegt en komt dan meestal met een verrassende conclusie. Een eye-opener waardoor ikzelf zaken ook weer vanuit een ander perspectief ga bekijken. Persoonlijk denk ik dat Monique een geboren coach is!”

 
 
Aanbeveling van een leermeester

"In de afgelopen jaren heb ik Monique mogen begeleiden om zich verder te ontwikkelen als coach, trainer en begeleider, waarbij de aandacht voor een belangrijk deel is uitgegaan naar Systemisch Werk. Dat was voor mij een eervolle taak, waarin Monique beslist geen genoegen nam met minder dan de onderste druppel uit de kan. De investeringen die Monique zich heeft getroost, zijn alleszins de moeite waard gebleken. Daar mag ze trots op zijn.

Monique begeleidt in en rond opstellingen zoals ze zelf is: gevoelig voor verbinding en duidelijk in begrenzing. Ze heeft het ambacht van het opstellingenwerk zich letterlijk ‘eigen’ gemaakt. Zo is zij als begeleider werkelijk beschikbaar voor de cliënt en kan ze zich goed bewegen in het Wetende Veld. Monique is gepassioneerd en gefocust om dit werk te doen."

Willem de Bondt, senior trainer Plata Opleidingen, 2018