Vind je ideale partner

In contact met jezelf en je droompartner
 
Afbeelding invoegen
  Hoe je in relaties staat, heeft alles te maken met jezelf. Met hoe je jezelf meeneemt in de relatie. Je verwachtingen, je behoeftes, je onvervulde wensen.

Behalve ons bewuste beeld van waar een relatie aan moet voldoen, hebben we vaak nog een onbewust boodschappenlijstje. En als de ander onze bestelling niet of niet meer kan leveren, dan raken we teleurgesteld.
In onze diepe behoefte aan verbinding komen we erachter dat we wéér onvoldoende begrensd hebben. Of we geven teveel van onszelf weg en blijven met een leeg gevoel achter. Dat we dan weer meenemen een volgende relatie in.

Dat kan anders.
 
In deze sessie gaan we verkennen wat je ten diepste verlangt van een relatie. Wie is jouw ideale partner? Wie past optimaal bij jou?

De ideale partner is méér dan verliefdheid of alleen de mooie kanten. Het gaat om een duurzaam diepe verbinding met iemand die je innerlijke wederhelft weerspiegelt.
In de sessie gaan we daar contact mee maken. Of die persoon zich ook daadwerkelijk in je leven manifesteert of niet, na deze sessie ga je completer naar huis.

In contact met jezelf en je diepste verlangen ten aanzien van partnerrelaties. Maar nu bewust.
  Afbeelding invoegen

Dit is een losse sessie van ca. 1 uur.
Deze investering in de rest van je leven bedraagt € 99 incl. BTW.
 
In maart en april 2024 geldt een actietarief van € 79 incl. BTW.