PSYCH-K

Met PSYCH-K®  maak je van je leven een snoepwinkel

In ons leven doen we allerlei ervaringen op. Die ervaringen zijn (mede)bepalend voor de manier waarop we naar het leven kijken, onze verwachtingen en overtuigingen.  Slechts een klein deel van onze keuzes maken we bewust. De rest wordt bepaald door onderbewuste programma's. En die kunnen ook nog eens anders zijn dan we met onze bewuste geest denken. Zo kunnen we onszelf onbewust saboteren en dat kost veel energie.
 
PSYCH-K® is een manier om je onderbewuste aansturing te herprogrammeren zoals jij het graag zou willen hebben.
  Afbeelding invoegen
 
Dus niet wat iemand anders vindt dat er aan jou veranderd moet worden, maar de belemmeringen die je zelf op wilt heffen en -heel belangrijk- wat je daarvoor in de plaats wilt hebben. Het leuke is, dat je focus komt op wat je wel wilt in het leven. 
 

  
Ken je dat beeld van het kind in de snoepwinkel? Met PSYCH-K® ben je niet alleen dat kind, je bepaalt zelf wat er in de snoepwinkel komt te liggen! Het is een prachtige methode om meer geluk, gezondheid, zelfvertrouwen, liefde, wijsheid, verbinding of wat het ook is dat je verlangt in je leven te brengen. 
En dat met behulp van een procedure die slechts enkele minuten in beslag neemt.
 
Het unieke aan PSYCH-K® is dat er bovendien een veiligheidsnet inzit, zodat je geen schadelijke dingen programmeert of dingen doet die helemaal niet bij je passen. Met PSYCH-K® ben en blijf je eigenaar van je eigen proces.

 
Klinkt ongelofelijk? Ja, dat vond ik ook. Tot ik het ondervond. En daar ben ik erg gelukkig van geworden.
Om een paar voorbeelden uit mijn persoonlijk leven te noemen: met PSYCH-K® ben ik van mijn voedselintoleranties en mijn hoogtevrees af gekomen. En dat zijn maar twee van de vele balansen die ik heb gedaan. 

Als Advanced PSYCH-K® Facilitator heb ik een scala aan balansen tot mijn beschikking.
Dat betekent dat ik jou op veel manieren kan helpen je wensenlijstje te vervullen.

Meer weten? Download dit gratis e-book over PSYCH-K®.
PSYCH-K® wordt ook aanbevolen door Bruce Lipton, celbioloog en schrijver van het boek De biologie van de overtuiging.
In de video hieronder van ca. 10 minuten legt Lipton uit hoe dit principe van herprogrammeren van je onderbewuste geest werkt.
PSYCH-K® is een snelle effectieve methode om dit te doen. Grondlegger van de methode, Rob Williams, legt in de andere video de werking ervan uit. Vanaf minuut 59 zie je een demonstratie.

Ervaren? Neem contact op!
Ik integreer PSYCH-K® in de coachingsessies. De tarieven zijn daarom hetzelfde als de tarieven voor coaching. 

   

 

Ervaringen van klanten:

"Het lijkt alsof Psych-K ondanks mij toch wel zijn vruchten heeft afgeworpen. Ik voel me n.l. veel lichter (beide betekenissen) en heb nauwelijks angsten meer. Ik kan ook weer meer genieten van de kleine mooie dingen om me heen die op een of andere manier meer betekenis hebben gekregen.  Ik voelde me zelfs blij in de auto toen ik door België reed wat ik doorgaans als het toppunt van saaiheid ervaarde. Ik was niet eens moe toen ik thuis kwam."

"Ik weet niet hoe ik het heb, mijn knieën zijn soepeler geworden, ik loop nu "gewoon” de trap op. 
Die autoriteiten die mij probeerden op de knieën te krijgen? Zou zomaar kunnen, zou ik zulke sterke benen krijgen die de weelde van het "mijzelf zijn” dragen? Dat zou mooi zijn."
 
"Mijn ervaring is, dat je mijn hart aanraakte. Dat je er in terecht komt met energie. De puls te voelen, als een stroomstootje. Bijzonder! En dan de toets, of een overtuiging waar ik op dat moment mee leef, me wel duidelijk is, of me dient. Of, dat ik met een andere overtuiging niet beter af ben. En dan weer zo’n stroomstootje. Voeding noem ik het.
Het heeft me zo goed gedaan. Het heeft me ontroerd. Door je begeleiding heb ik mijn verlies toegelaten. Die stroomde met mijn tranen weg. Bizar, hoe dit op afstand kan werken. En ook niet zo heel bizar voor me, want als systemisch begeleider weet ik van deze werking ook. Maar dat het wetende veld ook langs deze weg werkt, was wel even een openbaring voor me. Helend werk!"
 
"Monique heeft een heel scala tools tot haar beschikking en als ze PSYCH K inzet heb ik dat ervaren als een fijn instrument om na(ast) inzicht dan de verandering als het ware te bestendigen. Krachtig, kort, simpel en effectief."
 
"Wat had ik een wonderbaarlijke sessie bij Monique. Ik liep werkelijk met een grote glimlach op mijn gezicht richting de auto. De methode die Monique toepaste was PSYCH-K®. Het omzetten van beperkte overtuigingen, weet je wel, bv een stemmetje dat zegt "dat kan ik niet”. Nou, wij aan de slag. Ik heb diverse fysieke ervaringen gehad tijdens de begeleiding, mijn keel zat dicht, buikpijn en misselijk en aan het eind voelde ik ruimte, dat vond ik al bijzonder.
Als ik energie loslaat dan weet ik van mezelf dat dat gebeurt door het laten van boeren. Ja, ik kan er niks anders van maken maar het lucht zeker op. Twee dagen ben ik echt moe geweest en heb ik spontaan lopen boeren en het voelde echt als loslaten. Ik ben 64 jaar dus bepaalde overtuigingen ‘zitten er al ff’………….. Ik voel me lichter en merk echt dat het werkt. Ik ben zo enthousiast en geraakt, dat ik mezelf heb opgegeven voor de 3 daagse basistraining van PSYCH-K® bij de Werff. Bedankt Monique!"
 
"Monique werkt onder andere systemisch en met PSYCH-K. Zij geeft geeft mij door haar deskundigheid en bescheiden  vasthoudendheid de ruimte om zelf  te onderzoeken  welke negatieve overtuigingen mij werkelijk blokkeren, en deze te transformeren naar positieve. En ….. tot actie te komen  met nieuwe stappen op mijn pad. Feestje dus!"
Erna, holistisch werkend fysiotherapeut