PSYCH-K

Met PSYCH-K®  maak je van je leven een snoepwinkel

In ons leven doen we allerlei ervaringen op. Die ervaringen zijn (mede)bepalend voor de manier waarop we naar het leven kijken, onze verwachtingen en overtuigiingen.  Slechts een klein deel van onze keuzes maken we bewust. De rest wordt bepaald door onderbewuste programma's. En die kunnen ook nog eens anders zijn dan we met onze bewuste geest denken. Zo kunnen we onszelf onbewust saboteren en dat kost veel energie.
 
PSYCH-K® is een manier om je onderbewuste aansturing te herprogrammeren zoals jij het graag zou willen hebben.
  Afbeelding invoegen
 
Dus niet wat iemand anders vindt dat er aan jou veranderd moet worden, maar de belemmeringen die je zelf op wilt heffen en -heel belangrijk- wat je daarvoor in de plaats wilt hebben. Het leuke is, dat je focus komt op wat je wel wilt in het leven. 
 
Afbeelding invoegen
 
Ken je dat beeld van het kind in de snoepwinkel? Met PSYCH-K® ben je niet alleen dat kind, je bepaalt zelf wat er in de snoepwinkel komt te liggen! Het is een prachtige methode om meer geluk, gezondheid, zelfvertrouwen, liefde, wijsheid, verbinding of wat het ook is dat je verlangt in je leven te brengen. 
En dat met behulp van een procedure die slechts enkele minuten in beslag neemt.
 
Het unieke aan PSYCH-K® is dat er bovendien een veiligheidsnet inzit, zodat je geen schadelijke dingen programmeert of dingen doet die helemaal niet bij je passen. Met PSYCH-K® ben en blijf je eigenaar van je eigen proces.

 
Klinkt ongelofelijk? Ja, dat vond ik ook. Tot ik het ondervond. En daar ben ik erg gelukkig van geworden.
Om een paar voorbeelden uit mijn persoonlijk leven te noemen: met PSYCH-K® ben ik van mijn voedselintoleranties en mijn hoogtevrees af gekomen. En dat zijn maar twee van de vele balansen die ik heb gedaan. 

Als Advanced PSYCH-K® Facilitator heb ik een scala aan balansen tot mijn beschikking.
Dat betekent dat ik jou op veel manieren kan helpen je wensenlijstje te vervullen.

Meer weten? Download dit gratis e-book over PSYCH-K®.
PSYCH-K® wordt ook aanbevolen door Bruce Lipton, celbioloog en schrijver van het boek De biologie van de overtuiging.
In de video hieronder van ca. 10 minuten legt Lipton uit hoe dit principe van herprogrammeren van je onderbewuste geest werkt.
PSYCH-K® is een snelle effectieve methode om dit te doen. Grondlegger van de methode, Rob Williams, legt in de andere video de werking ervan uit. Vanaf minuut 59 zie je een demonstratie.

Ervaren? Neem contact op!
Ik integreer PSYCH-K® in de coachingsessies. De tarieven zijn daarom hetzelfde als de tarieven voor coaching.