Over mij

Wie is Monique Damen

Afbeelding invoegen
  Net als jij ben ik Reiziger in het Leven.

We worden geboren, sterven en daartussen maken we van alles mee. We doorlopen grofweg dezelfde levensfases en ervaren dat op onze eigen manier. Of op die van de ons vertrouwde omgeving; maar hoort dat wel bij ons? En zo nee, hoe dan wel?
 
Ik heb me sufgezocht naar de gebruiksaanwijzing van het Leven. Veel afgekeken van anderen om vervolgens te ontdekken dat dat het óók niet was voor mij. Ik leerde - als vele anderen- door keer op keer mijn neus te stoten.
Tot ik Jungiaanse Psychologie ging studeren en ik de werking van het onbewuste leerde kennen. 
 
Vanaf toen kreeg ik inzicht in de werking van de psyche zelf. Zo kreeg ik handvatten om mijn leven te onderzoeken en er opnieuw vorm aan te geven. En professioneel anderen te begeleiden. Met opleidingen in o.a. Systemisch Werk kreeg ik bovendien een directe en effectieve invulling daarvoor.

Ik was gegrepen en niet meer te stoppen. Ik blijf mezelf steeds door ontwikkelen, onder andere op het gebied van trauma en stress. Daarbij heb ik het nodige uit mijn eigen historie verwerkt. Hoe meer ik van mezelf opruim, hoe beter ik jou kan helpen het beste uit jezelf te halen.

Niet dat ik nu alle antwoorden heb. Integendeel. Dat hoeft ook niet. Ik heb geleerd de juiste vragen te stellen. En als je de vraag leeft, kan het antwoord komen. Dat kan ik jou ook leren.

  Afbeelding invoegen

Wil je weten of wat ik je te bieden heb bij je past? 
Kijk dan hier voor mijn deskundigheid, bekijk eens wat filmpjes op YouTube.
Bel of mail voor een persoonlijke kennismaking.

Afbeelding invoegen