Trainingslocatie

 
Een uitstekende locatie geregeld; een zorg minder!


Onze ervaring is, dat een goede trainingslocatie bijdraagt aan het succes van de training. Wij werken daarom graag samen met Planetarium Meeting Center. Het Planetarium, gelegen naast de entree van het groenrijke Gaasperpark tussen Amsterdam en Amstelveen, trok tijdens de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade van 1982 veel aandacht. Tegenwoordig is het nog steeds een indrukwekkende vergader- en trainingslocatie. De locatie is direct aan de A9 gelegen en daarom goed bereikbaar met de auto. Met haar vele jaren ervaring en haar groene omgeving staat Planetarium Meeting Center voor een unieke beleving!

Deze locatie kunnen wij desgewenst namens u reserveren. Wij hebben gunstige prijsafspraken van € 93,50 p.p.p.d. bij groepen vanaf 8 personen. Bij kleinere groepen geldt een toeslag van € 15 p.p. De factuur komt rechtstreeks naar u dus er blijft niets aan de strijkstok hangen en u hebt er geen omkijken naar.
 
Afbeelding invoegen
  Bereikbaarheid
Zowel met de auto als met het Openbaar Vervoer is het Planetarium goed bereikbaar. Halte Gaasperplas van Metro 53 bevindt zich bijna voor de deur. Met de auto komt u via de A9, afrit S113. Er zijn ruim voldoende parkeer­­plaatsen op eigen terrein. Een (halve) dagkaart koopt u bij de balie.
 
Contactgegevens: Kromwijkdreef 11, 1108 JA  Amsterdam, 020 651 85 85.
Navigatieadres: Loosdrechtdreef 3.