Quantum Touch

Quantum Touch

Quantum Touch is een energetische behandeling op basis van ademhalingstechnieken, waarbij het lichaam heel licht wordt aangeraakt.  De methode is ontwikkeld door Richard Gordon, een onderzoeker die healing technieken voor iedereen toegankelijk wilde maken.

Met Quantum Touch is het mogelijk om in korte tijd verbetering te geven op tal van fysieke klachten. 
In mijn ervaring werkt het ook op het psychische niveau door. Mensen ervaren warmte, energiestromen, voelen zich opgeladen en/of diepe rust.  Dit heeft ook effect op het autonome zenuwstelsel. De stand van het lichaam kan zichzelf corrigeren, bijvoorbeeld  ruggewervels die weer op hun plek komen.
 
Wat er in een behandeling gebeurt, is niet vooraf te zeggen. Het lichaam kan corrigerende bewegingen gaan maken, maar dat hoeft niet.  

 

Quantum Touch houdt zich bezig met de directe ervaring en niet met betekenisgeving of verklaring. Een behandeling kan langere tijd doorwerken. Er wordt gedurende het proces regelmatig afgestemd met de ontvanger, van wie het zelfhelend vermogen door de behandeling wordt geactiveerd. Ik combineer QT ook regelmatig met andere technieken. Net wat de situatie op dat moment vraagt en de ontvanger ervaart.
 
Wil jij weten of quantum touch iets is voor jouw klachten? Neem contact op, dan stemmen we het af. 

 
Tarieven:
> losse sessie Quantum Touch € 55 (45 min)
> strippenkaart 5 sessies: € 245 ipv € 275 (1 jaar geldig)
 

Ervaringen van klanten:
 
"Oh, wat ben ik blij met je Monique, daar kunnen geen dokters en pillen tegenop. Je verricht wonderen en dat in 15 minuten. De pijn is zoveel minder, de zwellingen blijven uit en ik kan voor het eerst weer hele nacht door slapen zonder pijn. Dat was in geen vier maanden gebeurd."